NK Škofja Loka Vas vabi na 3. mednarodni nogometni turnir JAN OBLAK Radio1 2016.

Turnir bo potekal v Škofji Loki, v soboto 04.6.2016 za selekcije U7, U9, U11 in nedeljo 05.06.2016 za selekcije U8, U10 in U12.
Vse tekme turnirja se bojo igrale na igriščih v Puštalu in na Godešiču.
Zaključne tekme vseh kategorij in podelitev pokalov najboljšim ekipam in posameznikom bomo imeli na centralnem stadionu v Puštalu.

Ob tem moramo poudariti, da skozi celoten turnir skrbimo za dobro voljo z organiziranim vodenjem programa, spremljanja rezultatov in organizacijo nagradnih iger za vse prisotne.

Na turnirju bo sodelovalo 125 ekip iz 5 držav, od tega bo 21 ekip iz tujine.
V dveh dneh bomo gostili 1500 mladih nogometašev, še toliko staršev in obiskovalcev.
Osnovni cilj našega turnirja je medsebojno spoznavanje vrstnikov iz različnih krajev, držav in nogometnih okolij, hkrati pa omogočiti čim več tekem udeležencem ter ponuditi obilico zabave ob igranju nogometa.

Veseli nas , da so vsi dosedanji udeleženci naš vloženi trud pozitivno sprejeli. V letu 2015 smo vsem omogočili celodnevno druženje z našim pokroviteljem Janom Oblakom, ki je vsem prijazno prisluhnil, podaril avtogram, se fotografiral z navijači ter na koncu podelil nagrade najboljšim.

Letos se bomo še bolje potrudili da se boste imeli še bolje , zato vas vabimo na naš turnir Jan Oblak 2016, na katerem bomo pripravili nova presenečenja in še boljši spremljajoči program.

Lepo vabljeni
NK Škofja Loka

Razpored tekmovanja in rezultate si lahko ogledate na naslovu http://nkskofjaloka.si/ntjo/

Več informacij:
Facebook stran Nogometni turnir Jan Oblak
NK Škofja Loka

Comments are closed.